Шашличне містечко «Колиба» » DeluxeSound

Новини

Шашличне містечко «Колиба»

 Шашличне містечко «Колиба» на території експозиційного центру ВДНХ – це відокремлена від світу територія неквапливої природи, лише злегка підкорегована для комфортного відпочинку або святкування для всієї сім`ї! Дитячий майданчик з екологічно чистих матеріалів, облаштовані місця з мангалами, великі дерев`яні столи, зелені галявини, дзижчання комах та благодатна тиша… Саме цю тишу ми й приїхали порушити, адже привід у наших замовників не аби який – ювілей!

    Молода іменинниця навіть не підозрювала, що попросивши нас влаштувати дискотеку, вона нагородить справжнім святом всіх присутніх (а їх було чимало)! Вже зовсім скоро танцювальний майданчик перед столом поповнився кількома іншими, спраглими до веселощів, компаніями. Ювіляр мліла від загальної уваги, гості знайомилися, перемішувалися і відзначали вже одне велике свято на всіх! Вже всередині вечора дві іменинниці  влаштували конкурс на найкращий танець на столі! Веселощі набирали обертів і під улюблені сучасні свіжі композиції жіноцтво (а дівчат будь-якого віку була більшість) заходилося відточувати свою майстерність звабливих танців на чоловіках. Танці не стихали впродовж більш ніж п`яти годин! Вже після заходу сонця втомлені, але вкрай задоволені компанії розбрідалися хто додому, хто допивати забуті на час улюблені напої. 

  Прощаючись, ювіляр гаряче подякувала організаторам (тобто нам)), за те, що її свято стало ключовим для багатьох незнайомих людей і тим самим зробило з сімейного обіду майже народне гуляння на її честь! А мені, як DJ, було дуже приємно бачити розпашілі радісні обличчя людей, що у єдиному пориві відтанцювали цю неділю, щоб назавтра вже поринути у трудові будні з щирою посмішкою невтраченого на дозвіллі часу!

  Не вагайтесь — живіть на повну!

Нестандартного погляду на звичайні речі!

Олекса Рогозін

Ra

Ох і розгуляй був! Тільки оси серйозно заважали(