Весільна вечірка у Петровському броварі » DeluxeSound

Новини

Весільна вечірка у Петровському броварі

Весільна вечірка у Петровському броварі Весільна вечірка у Петровському броварі
Весільна вечірка у Петровському броварі
Весільна вечірка у Петровському броварі

 Не знаю, дорогі друзі, чи часто вам доводиться зтикатися з весільними урочистостями, але мені регулярно. І от яка цікава тенденція. Я вже не пам`ятаю коли востаннє доводилось організовувати, вести або, принаймні, озвучувати справжнє загульне весілля. Весільна вечірка у Петровському броваріОбо`язковими атрибутами такого є широта святкування (від двохсот «рідних»), невисокий рівень вихованості гостей та персоналу і обов`язкова бійка з перевертанням машини свідка, в якій закрили тільки що вкрадену молоду) Це звичайно перебільшення. Але в наших подіях стає все менше української обрядовості та все більше європейської урочистості. Навіть починаю ностальгіювати за огрядними тітоньками – тамадеями з базарним голосом, радянською зовнішністю, типовим сценарієм та банально – душевними віршиками привітаннями. Або за патлатими лабухами, яким після першої вкраденої пляшки вже байдуже на яку мелодію кричати «Порізала пальчик не бооолииить…»

  Отже все цивілізовано! Весільна вечірка, а цей захід можна назвати саме так, тому що про взяття шлюбу нагадувала тільки сукня молодої та галаси «Гірко» після кожного тосту. Зібралася святкувати новоспечена «ячейка общєства» в ресторані Петровський Бровар, що на виїзді з міста, у тісному дружньому колі рідних, друзів, колег та знайомих. Красива фактурна дерев`яна зала, ошатні столи, парадні гості і… нестерпна спека! Ось така ситуація на початок свята! Я мав за честь взяти на себе не тільки роль ведучого, а й разом з моєю постійною компаньйонкою Тетяною Халаїмовою радувати (маю надію) присутніх вокальними даними))

Весільна вечірка у Петровському броварі
Весільна вечірка у Петровському броварі
 Весільна вечірка у Петровському броварі Весільна вечірка у Петровському броварі 

Як показує практика, відмова від класичної залихвацької моделі побудови свята не гарантує його успіх. Але це весілля вдалося! І вдалося на славу!

  До програми вечора, окрім наших зусиль, доклалася майстерність одразу кількох артистів оригінальних жанрів! На чверть години затамувати подих всіх гостей змусила резидент Студії пісочної анімації «Art for show» Тетяна Дайнеко. Її живий малюнок розроблявся особисто для молодят і описував довгий та важкий шлях, який вони пройшли, шукаючи один одного! Найприємніше було спостерігати сльози щастя дружини, для якої цей виступ став абсолютною несподіванкою! Вміють же деякі чоловіки вражати коханих!

 Весільна вечірка у Петровському броваріАле на цьому сюрпризи не закінчилися. Атмосферу свята довели майже до піку умільці з агенції «Modabar». Їх неперевершене бармен-файєр шоу підняло градус настрою ззовні акробатично-алкогольними трюками, а зсередини коктейлями, поданими таким карколомним чином, що іноді було незрозуміло чи варто пити ці паруючі, киплячі і палаючі  суміші.

  Наш живий колектив накрив танцмайданчик запальним рок-н-ролом, сонячним диско, хітами 80х, класикою року та вогняними латино-американськими мотивами!

  Розпечені гості з задоволенням приймали участь у конкурсній програмі, за що я щиро вдячний великій кількості молоді, неформальній обстановці та хорошим алкогольним напоям) Тож свято проходило весело, дружньо та невимушено!

  На «солодке» десь з-за полів нам подали салют, який, подейкують, було видно навіть в місті!

  Ближче до півночі я, як Попелюшка, перетворився на диск жокея, і решту часу всі відривалися вже під свіжі сучасні композиції!

  Такою видалася субота, яка довела -- байдуже в якому стилі Ви організовуєте весілля, головне – з ким Ви це робите та в якому настрої Ви до цього підходите!

    Нехай кожна Ваша подія буде Святом!

   Нестандартного погляду на звичайні речі!

Олекса Рогозін