Ярмарка ні к чьорту!© » DeluxeSound

Новини

Ярмарка ні к чьорту!©

 Ярмарка ні к чьорту!© Складається таке враження, що організатори найбільших етно - фестивалів вирішили цього року відбити будь - яке бажання в народних майстрів приймати участь в їхніх заходах надалі. Не встигли ми оговтатися після відверто провальної організації ярмарку на Країні мрій, як несподіваною дивиною порадували керманичі Трипільського кола, що традиційно проводиться у Ржищеві під Києвом. На Параді стихій, п`ятому за порядком зльоті поціновувачів української культури, якось дуже несподівано було вирішено ввести на території Кола свою валютну одиницю, назвемо її Трикупон! Тільки от яка цікава штука: купити трикупони можна при вході на фест один до одного з гривнею, а от якщо, не приведи Господи, Ви не використаєте їх, то обміняти на національні грошові знаки зможете вже з втратою десяти відсотків їх покупної вартості, тобто по 90 копійок за трикупон! Цікаве рішення? Організована вся ця катавасія з дуже простої причини – щоб отримати десятину з прибутку майстрів та продавців на території ржищівських степів! А надто така умова є цікавою ще й із-за того, що є абсолютно несподіваною! Ані в офіційних умовах участі на сайті, ані в інших джерелах про такі зміни в правилах проведення Трипілля немає ні слова! Всі гості дізнаються про це безпосередньо перед входом на територію. А це, вибачте, 35 км від Києва і далеко не всім захочеться повертатися ні з чим, а особливо з такої брендової події! Хоча варто відзначити досить розумну політику організаторів. За півмісяця, коли ні про які трикупони ніхто й не снив, місця на ярмарку та квитки на Коло продавалися за півціни! Тобто майстри та гості вже заздалегідь заплатили за участь, вважаючи, що то така турбота про найбільш активних прихильників фестивалю! От тепер і маєш! Мишоловка спрацювала…
 Ярмарка ні к чьорту!© Найсмішніше при цьому ще відвертий радянський слід в реєстрації обмінного процесу! Кожен гість, кожне прізвище фіксується за кількістю придбаних купонів. Тобто більше суми, яку Ви принесли, винести Ви можете тільки за «оброк» організаторам! А тепер, шановні читачі, уявіть багатотисячний фестиваль з повним списком зареєстрованих учасників зі своїми нажитками! Це величезна плутанина, завдяки якій, гроші за зароблені або просто невитрачені трикупони можна буде отримати… увага! протягом тижня після закінчення фестивалю! Вибачте мене, шановні, але це просто дурня!
  Абсолютно логічно, що більшість майстрів продовжує працювати зі звичними грошовими знаками. Але при цьому нервово озираючись, косячи на сусідів та очікуючи репресій! «Показова гостинність та чудова атмосфера» просто пашіє в повітрі такого відомого та улюбленого до цього моменту Трипільського кола!
  Приємного відпочинку та добросовісних партнерів, дорогі друзі!
 Нестандартного погляду на звичайні речі!
Олекса Рогозін

deluxesound

А Вы говорите - Почему нет мяса? Потому что свиньи вышли в люди, коровы вышли замуж, козлы женились, бараны защитили диссертацию и правят страной, а куры сдохли со смеху!

Ra

Спасибо за участие в жизни простых народных мастеров)) Негодую по этому поводу пол-дня!

[img][/img]

Deluxe

Организаторы отнеслись к гостям фестиваля, так же как Мавроди к вкладчикам МММ... Развод - куда вы денетесь с подводной лодки !
Спасибо за инфу! Не поедем !