День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! » DeluxeSound

Новини

День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи!

......поверніться, шведи!

  Відвідавши сьогодні Фан-зону, склалося враження, ніби ми суперзірки! Київські вулиці зараз нагадують декорації середньостатистичного голлівудського триллера. Пусті, сірі та якісь постапокаліптичні, чи що? Абсолютно пустий Хрещатик, тихий виснажений Майдан… Але найбільший сум викликає вщент покинутий шведський куточок, на якому ще вчора життя переливалось через край! Натреновані руки дівчат в обслуговуванні ще за інерцією тягнуться наливати пиво, подавати піццу, а все… Шведський фонтан життєлюбності поїхав бити десь у іншому місці! Хоча багато хто з братів, жовтогарячих вже придивився до наших найкращих в світі дівчат, і в нас є всі шанси найближчим часом спостерігати масову міграцію української краси до більш холодних територій! Класика: Шведський парубок Карлсон із Стокгольму «улетел, но обещал вернуться»! 

День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи!

  Чесно кажучи, зйомки фільму жахів продовжились і далі по ходу нашого моціону! Маршрут Майдан- Софіївська площа- Пейзажна алея- Андріївський узвіз- Котрактова площа приніс такий же шлейф відчудження таких мегапопулярних місць від цивілізованого світу! Всі дизайнерські лавки, мозаїчна дитяча площадка, оригінальні фонтани та знуджені продавчині з дорогущою водою були у нашій повній і майже безроздільній владі. Чим ми залюбки і зкористалися! Звіт у фото))

День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи! День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи!

  Цими днями столиця, як ніколи ілюструє рядки з найвідомішої пісні про неї кохану! «Спить натомлене місто, тихий день догора…» І тільки сумні очі рестораторів та власників барів з надією дивляться в нічні вулиці з двома думками «Передивіться рахунок—гол був!» та «Шведи, рідненькі, повертайтеся! Кожний восьмий кухоль—безкоштовно!»
  Відпочивай, мати міст русських! Тебе ще чекає фінал!
 Нестандартного погляду на звичайні речі!
Олекса Рогозін
Фото Алла Рогозіна

FanZone Kyiv The Best Football Fans Songs In Dj Megamix

День…хто вже пам`ятає який? Кілька слів про тишу або поверніться, шведи!DeluxeSound pres - EURO 2012 FanZone Kyiv The Best Football Fans Songs In Dj Megamix. Эта компиляция, результат двух недель диджеинга на главной площадке киевской Фан-зоны диджеев Deluxesound. Хорошее настроение в память о жарких футбольно - болельщицких победах ЕВРО 2012...

Микс скомпилировал и смиксовал Deluxe резидент DJ Slap

Downloads \ Скачать