День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! » DeluxeSound

Новини

День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою!

День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою!

Не зважаючи на відверто невдалий для обох жовтогарячих вчорашній день, життя київської Фан-зони продовжує пульсувати невтримною  жагою яскравих вражень та спортивних звершень! Порося Фунтик продовжує тотально помилятись і, напевно, вже аналізує, що ж саме та коли привело його на край цієї прірви загальної уваги… чи зневаги… Коротше, лишимо хряку хрякове! Англійські вболівальники, яких, до речі, так боялися, все-таки підтвердили статус славетних Хуліганів, намагавшись розпочати розгорнуту сутичку вчора ввечері! Цього разу в розпалі фанатського безумства опинилися вкрай миролюбиві шведи! Обламали весь кайф жителям туманного Альбіону!)) І тут варто зазначити, що разюче відрізняються настрої двох споріднених кольорами команд, України та Швеції. Наші знічені, напружені, замислені та чомусь зневірені в позитивному завершенні групових відборів для рідної команди! Козаки, агов! Запрошую всіх, хоча б ненадовго до куточку шведів на Хрещатику! Це справжній вибух життєрадісності та енергії! В людей взагалі не лишилося жодних шансів на вихід з групи, а вони співають,танцюють, жартують, регочуть, спілкуються, п`ють пиво (багато, або трошки більше ніж багато), фліртують з дівчатами (знов пиво)), гуляють по всьому місту і взагалі відриваються по-повній!!! Жоден з гостей Фан-зони не зміг пройти повз їх майданчик, не підзарядившись від скандинавського Перпетум Мобіле. Приходьте, дивіться і вчіться, українці! Carlsberg у допомогу тим малодухим, хто не справляється з власним настроєм самостійно! Єдине що дуже прошу – споживайте відповідально, щоб на ранок не плутати на фотографії себе з аніматором у костюмі мавпи!

День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою!

І ще один приклад з останніх матчів, який вразив мене найбільше за весь час групового відбіркового турніру. Наприкінці матчу з Іспанією, при розгромному рахунку 0:4 не на користь своєї команди, вболівальники збірної Ірландії почали… співати! 15 хвилин «зелені» не замовкали! Надії вже не було, суперник не відкривався. Але тисячі людей, не шкодуючи горлянки, доводили одинадцятьом обраним, що за будь-яких обставин та при будь-якому рахунку, вони вдячні їм за натхненну гру, за достойну поведінку та старання якомога краще презентувати Батьківщину з будь-яким суперником! Це, шановні, називається людяність та патріотизм! То невже, громадо, ми покидаємо весла, поспалюємо чайки, кинемо шаблі в городі та будемо просто чекати, поки хтось за нас підтримає наших козаків у складну вирішальну мить! Збирайте волю в кулак, добродії! Наша країна потребує завзяття та віри в себе! Чекаємо на останній ривок перед наступним туром. Приємного вболівання! Чекайте на продовження репортажів на нашому сайті.

День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою! День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою!

Нестандартного погляду на звичайні речі!

Олекса Рогозін

Фото Алла Рогозіна 

FanZone Kyiv The Best Football Fans Songs In Dj Megamix

День дев`ятий, здається. Збившись з рахунку,не збивайся з настрою!DeluxeSound pres - EURO 2012 FanZone Kyiv The Best Football Fans Songs In Dj Megamix. Эта компиляция, результат двух недель диджеинга на главной площадке киевской Фан-зоны диджеев Deluxesound. Хорошее настроение в память о жарких футбольно - болельщицких победах ЕВРО 2012...

Микс скомпилировал и смиксовал Deluxe резидент DJ Slap

Downloads \ Скачать

Ra

Хотел у испанцев очки наколядовать--не повелись))