DJ Polinka » DeluxeSound

Команда DeluxeSound

DJ Polinka




Dj Polinka - талановита  дівчина, пропита романтикою та емоціями. яка закохана в музику з самого дитинства. Вона  стала діджеєм, щоб ділитися своїми почуттями та емоціями з людьми через музику.

За кілька років своєї кар'єри вона встигла стати  найбільш популярним діджеєм шкільного віку нашої країни. Її романтичний погляд на світ та чуттєва душа знаходять відображення в кожному її виступі. На її виступах панує атмосфера любові, ніжності та тепла. Для Dj Polinkи музика - це не просто робота, це її життя та велика любов. Вона завжди старається подарувати слухачам незабутні емоції та враження, які залишаться у їхніх серцях надовго.












DJ Polіnka та Софія Артеменко - Переможниці глядацького голосування Фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2022

 

 
Окрім того, вже кілька років DJ Polinka співпрацює з найпопулярнішими торгово-розважальними центрами, які стали центрами української культури за останній рік.
Влітку 2022-го DJ Polinka стала головною дійовою особою проєкту «У підземелля дитячий голос», в рамках якого з нею була записана серія Dj-сетів з бомбосховищ та погребів Київщини.
 
Відео ролики за участю Поліни набирають тисячі переглядів, а найпопулярніший вже пересягнув позначку у 820 тисяч.
З-поміж інших діджеїв її вирізняє не лише юний вік. На відміну від багатьох своїх дорослих колег, що виступають зі скачаними з інтернету «мейнстримними» треками, ця дівчинка працює з винятковим контентом. В її музичний скарбничці накопичено Всесвітньо відомі й мало ким чуті дитячі музичні композиції зі всіх куточків планети: українські коломийки, азербайджанські співанки та навіть швейцарські руханки. Окрім дитячої програми, у Полінки написані два ексклюзивних танцювально-фолькових концерти.